Välkommen till Tello Maskinförsäljning AB


Vår resa startade 1994, då vi tog det första steget mot att bli ett serviceinriktat företag som erbjuder utrustning av högsta kvalitet. 30 år senare har vi vuxit till ett väl etablerat företag som tillhandahåller service, utbildning och ett stort urval av marknadens mest pålitliga utrustning till försäljning och uthyrning. Vi har vårt kontor, vår verkstad och vårt lager i Vallentuna (ca. 3 mil norr om Stockholm).

För oss är det en självklarhet att ha ett nära samarbete med återförsäljare och slutkunder, alltid med utgångspunkt att ingenting är omöjligt. Genom att alltid ha de vanligaste maskinerna i vårt lager samt ett stort kontaktnät kan vi garantera att alltid leverera just den maskin eller reservdel som du söker. Vi kan samtidigt stoltsera med att ha några av världens bästa agenturer samt ett urval av de absolut främsta produkterna för respektive bransch- och marknadsområde. Vår specialisering är grundad i mångårig erfarenhet och kunnande från tusentals leveranser, både av såväl enkla som mer avancerade lösningar. Därav kan vi säkerställa att just dina krav blir både teoretiskt och ekonomiskt de mest optimala med kortast möjliga investeringsåterbetalning.

Våra utbildningar

Årliga TELLO-dagen
Vi arrangerar underhålls- och skötselkurs för våra kunder som har köpt eller investerat i en TITAN Färgspruta.
Uppstartsutbildning Färgspruta,
Här får ni lära er grunderna i att arbeta med färgspruta.

Ni väljer plats. Hos oss, hos er eller varför inte ute på bygget.
Uppstartsutbildning Spackelspruta H-10,
Här får ni lära er grunderna i att arbeta med spackelspruta.
Ni väljer plats. Hos oss, hos er eller varför inte ute på bygget.
Basutbildning Butik
Vänder sig till våra återförsäljare.

Blästerutbildning

Kontakta oss så tar vi fram ett förslag.


Intresserade?

Kontakta oss för mer information.
08-590 750 35

Ps, Har ni önskemål om andra utbildningar tveka inte, låt oss få veta Ds.

Vår serviceverkstad

Vi utför service och reparationer på vår verkstad i Vallentuna, även ambulerande service. Vi hanterar samtliga av marknadens märken inom måleri- och blästermaskiner. Kontakta oss gärna om du är i behov av service, så hjälper vi dig på bästa vis.

Nyhet 2023!
Bli avtalskund hos Tello Maskinförsäljning AB

Ett serviceavtal både minskar stillestånd, ökar leveranskapacitet och ökar din personals effektivitet. Det innebär både effektivisering och kostnadsminskning av din verksamhet. Du får en snabb ärendehantering direkt via Tellos supportsystem och supportavdelning. Detta för att du alltid ska kunna känna dig trygg i ditt arbete med våra produkter.

Vi tar ansvar.
Du får besvärsfrihet!

- Du får er utrustning servad i rätt tid.
Du har tillgång till ersättningsmaskiner.
Du har tillgång till vårt ärendehanteringssystem,
  där du följer ditt ärende.
Du får förlängd och förstärkt garanti.
Du betalar endast ett fast månadspris
- Ingen uppsägningstid

Kontakta gärna oss för mer information.
Välkommen!


Våra tankar om avtalet:
Med ett förebyggande avtal kan onödiga arbetsstörningar undvikas. Vid en driftstörning tappar arbetslaget tempo och risken för irritation ökar. Störningen måste ofta hanteras genom ett samtal till arbetsledningen, som i sin tur måste avsluta sitt eget arbete. Vilket resulterar i ytterligare kostnad. 


  Sveriges ledande leverantör av blästermaskiner

  När vi grundades 1994 sålde vi sandblästermaskiner och tryckluftsdrivna vakuumsugare. Därefter har vårt utbud regelbundet utökat ökat med bl.a. försäljning av Sodabläster, JOS-bläster, och Torr-is bläster. En nyhet är att vi numera även levererar Blästerhallar. Här på vår hemsida kan du hitta mer information om våra produkter. Om du har frågor är du självklart varmt välkommen att kontakta oss. 


  Blästring

  Måleriutrustning

  Vi strävar alltid mot att leverera produkter som förenklar och effektiviserar måleriarbetet. Under våra första år som bolag arbetade vi främst med mindre agenturer. Men efter några år på marknaden fick vi möjlighet att jobba tillsammans med Amerikanska Titan Tool. Det har resulterat i ett starkt samarbete och idag har vi levererat över 1000 färgsprutor av det världsledande märket Titan.


  Måleriutrustning