Om Tello Maskinförsäljning AB

Vår affärsidé är att tillhandahålla blästermaskiner, färgpumpar och vacuumsugare med absolut högsta kvalité och till bästa pris, och som med företagets erfarenhet och applikations-kunnande ger våra kunder bästa möjliga maskinlösningen och investeringsutbyte.

Tello Maskinförsäljning AB är ett litet snabbt växande företag placerat alldeles i utkanten av Stockholm med några av världens bästa agenturer med ett urval av de absolut främsta produkterna för respektive bransch och marknadsområde.

En specialisering inom dessa marknads-områden baserad på mångårig erfarenhet och kunnande från tusentals leveranser med såväl enkla som svåra lösningar, gör att vi kan se till att just dina krav blir både teoretiskt och ekonomiskt de optimala med kortast möjliga investeringsåterbetalning.

Tello Maskinförsäljning AB har alltid de vanligaste maskinerna och reservdelarna på lager, vi har också ett väl utbyggt kontaktnät till de stora leverantörerna i vår bransch som med största nöje ser till att vi kan serva våra kunder på bästa möjliga sätt.

Vidare vill vi berätta att vår förträffliga serviceavdelning utför service, både på vår verkstad och ute på fältet, på alla på marknaden förekommande ytbehandlings-maskiner.