Blästerutrustningar för alla behov

Genom blästring kan du grundligt avlägsna smuts och rost, för att mycket effektivt skapa ett bra utgångsläge för en ny ytbeläggning. Vilken typ av utrustning du använder varierar beroende på vad som ska blästras och objektets förutsättningar.

Utrustningar och tillbehör för blästring

Vi har flera olika typer av blästerutrustningar som är kompatibla till olika typer av applikationer. På så vis kan du vara säker på att alltid hitta just den utrustning som du behöver. För att ge dig som kund de bästa valmöjligheterna erbjuder vi blästermaskiner till både försäljning och uthyrning. Vid behov kan du dessutom få din mobila blästermaskin servad.

Här nedan har vi samlat ett urval av maskinmodeller och applikationer för bl.a. kolsyrebläster, sandbläster, isbläster, torr-is bläster och vakumblästring. Vi har även tagit fram flera bra guider för blästermaskiner, du finner dessa här.

Skulle du mot förmodan inte hitta den maskin eller utrustning som du söker så är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kan garantera att vi har just den utrustning du letar efter, den kanske bara inte hunnit ta sig in på vår hemsida än. 

Kolsyrebläster Produkter

Kolsyrebläster Produkter

Här finner du några av de produkter vi levererar till alla våra kunder.

Visa alla 12 produkter
Isblästring

Isblästring

Här är en liten beskrivning om kategorin

Visa alla 5 produkter
Blästerhall

Blästerhall

Blästerhallar i alla storlekar

Visa alla 1 produkter